Letar du efter en Zoll AED Plus hjärtstartare?

En bra hjärtstartare, det är Zoll AED Plus. Om du vill köpa en hjärtstartare Zoll AED Plus så kan du göra det via J.S Sjukvårdsutbildning. Det är inte fel att äga en egen sådan. Det finns förvisso en del hjärtstartare utplacerade i vårt samhälle, men de är alldeles för få.

Idag är det i stort sett ett måste att använda en hjärtstartare på en person som drabbats av hjärtstopp. Det för att öka personens chans att överleva. HLR i kombination med att använda en hjärtstartare gör att personen har en 75 % att överleva. Med bara HLR är siffran så låg som 11%.

Satsa på en hjärtstartare av märket Zoll AED Plus

Det kan vara bra att äga en egen hjärtstartare Zoll AED Plus. Det finns två olika varianter av hjärtstartare hos J.S Sjukvårdsutbildning. Dessa är:

  • Zoll AED 3 Hjärtstartare
  • Zoll AED Plus Hjärtstartare

Deras hjärtstartare uppfyller gällande svensk lagstiftning, standarder och rekommendationer. När du har köpt en egen hjärtstartare, se även till att du registrerar den hos Sveriges hjärtstartartregister.

Så kan du rädda ett liv

Genom att ha en hjärtstartare hemma så kan du vara med och rädda ett liv. Det gör att personer nära dig som drabbas av hjärtstopp snabbt kan få hjälp. Du kan med fördel även se till att gå en kurs i hur en hjärtstartare fungerar samt även gå en HLR-utbildning och en första hjälpen utbildning.

En hjärtstartare kan du ha i hemmet, så väl som att företag kan köpa en sådan för att ha hos dem.